Agenda

Online introductie AromaTouch Techniek


10 april 2024

Vanaf maart 2024 is er de mogelijkheid om zelf de ontspannende en gezondheidsondersteunende AromaTouch Techniek te leren, via een uitgebreid online trainingsprogramma (en ja, je moet ook oefenen!). Je leert alles over deze 'massage'-techniek, de achtergrond en de wetenschap erachter, en uiteraard ook hoe je deze behandeling zelf geeft. Je ontvangt na afloop ook het certificaat.
Deze techniek kun je vervolgens aanbieden in je eigen praktijk, of voor familie en vrienden. Daarom zit in het pakket ook een startset met alle olien die je nodig hebt.
Ter introductie geeft AromaTouch Techniek trainer Richard Westveer op 20 maart een gratis introductie via Zoom. Tussen 20 en 21 uur neemt hij je mee in de basis van deze techniek, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Beslis je om de training te volgen (inclusief startpakket), dan zijn er nog meer cadeautjes.

In april is er, voor wie dat wil, ook een hands-on oefendag, om onder toeziend oog van Richard, nog meer fijne kneepjes te leren en tips uit de praktijk te krijgen.

Voor nu nodig ik je alvast van harte uit voor de introductie op 20 maart. Stuur me een mail of reageer via social media, en ik stuur je een paar dagen voor de 20e de aanmeldlink voor de zoom. Je bent van harte welkom!

Volledige kalender bekijken