Workshops en kennismakingsavonden

Om de oliën te leren kennen en te kijken of deze manier van goed voor jezelf (en je omgeving) zorgen bij je past, geef ik regelmatig kleinschalige workshops of kennismakingsbijeenkomsten. Daar vertel ik je natuurlijk ook met liefde hoe je zelf met essentiële oliën aan de slag kan, en laat ik je de mogelijkheden zien.

Kennismaken met essentiële olie (introductie-bijeenkomst)

Essentiële oliën… je hoort en ziet er veel over. Natuurlijke EHBO, gezondheid in een flesje… Wil jij weten wat je er allemaal mee kunt? Dan nodig ik je van harte uit!
Tijdens een gezellige (gratis) avond krijg je niet alleen de ‘theorie’, maar ga je direct de diepte in. In een klein uurtje laten we je kennis maken met alle basis wetenswaardigheden over essentiële oliën:
* wat is een essentiële olie?
* wat kun je met een essentiële olie?
* waar moet je op letten bij de aanschaf?
* waarom zou je überhaupt essentiële oliën willen gebruiken?
* hoe proeft, ruikt en voelt een essentiële olie?

We bespreken oa de 10 meest gebruikte olien, een geweldige ehbo set!
Tot slot onderzoek je voor jezelf (met een beetje hulp) welke oliën speciaal voor jouw gezondheid iets zouden kunnen betekenen.

Je gaat naar huis met een schat aan informatie en een extra sample.
Deze bijeenkomst duurt ongeveer 1 – 1,5 uur (afhankelijk van het aantal vragen)

Vooraf aan deze bijeenkomst ontvang je een sample van een olie die we in overleg uitkiezen. Gewoon, om alvast te ervaren wat een essentiële olie kan doen.

Olie Inspiratie Workshop

De workshop start met een korte ‘theoretische’ introductie (vergelijkbaar met de introductiebijeenkomst).
Daarna verhuizen we naar de keukentafel voor het praktische gedeelte van de avond.

Je gaat aan de slag met basisolie en crème, en met diverse essentiële oliën en maakt een persoonlijke roller of crème. Denk bijvoorbeeld aan een verkoelende en verzorgende aftersun crème, een slaap lekker roller, een voetencrème, immuunsysteem-booster of een parfumroller.
Er zijn verschillende recepten als voorbeeld, maar je maakt uiteraard precies dat waar jij behoefte aan voelt. Zo ervaar je meteen wat de praktische mogelijkheden van een essentiële olie kunnen zijn.

Tot slot kijken we natuurlijk ook nog naar hoe je de oliën nog meer voor jezelf of de mensen om je heen kunt inzetten. En trek je, als je dat wilt, een essentiële olie orakelkaart.

Deze kennismakingsworkshop duurt ongeveer 2 uur.

Hoe wat en waar?

De Kennismaking en Olie Inspiratie workshops vinden over het algemeen gewoon bij mij thuis plaats. Laagdrempelig en gezellig. Met maximaal 4 deelnemers om iedereen de aandacht te kunnen geven die zij verdient.

Er zijn geen kosten aan deelname verbonden, tenzij je besluit een olie te kopen natuurlijk.
Hoewel ik er van uit ga dat je oprecht geïnteresseerd bent in wat essentiële oliën voor jou kunnen betekenen, zitten er verder geen verplichtingen aan zo’n avond vast. Het enige wat ik vraag is, dat je de sample olie die je vooraf ontvangt, ook echt gebruikt en je ervaring deelt tijdens de avond.

In de agenda vind je de geplande data. Ook op facebook zal dit bekend gemaakt worden. Aanmelden is noodzakelijk, en dat kan via het facebook-evenement of via een mail of persoonlijk bericht.

Je kunt echter ook altijd een afspraak maken voor je eigen groepje (maximaal 4 deelnemers) bij jou thuis. Afhankelijk van de ocatie vraag ik alleen een vergoeding voor de reiskosten.
Of kiezen voor een 1-op-1 afspraak, waar we echt even de diepte in kunnen gaan als je dat zou willen.
Ook via beeldbellen zijn er mogelijkheden om kennis te maken met de olien.
Aan jou de keus!

Do it yourself workshops

Tijdens een do it yourself workshop heb je de mogelijkheid om specifieke rollers, cremes, sprays of selfcare producten te maken.
Soms extra uitgebreid met lekkers om mee naar huis te nemen.
Deze worden bij mij aan de keukentafel gegeven, maar je kan ook kiezen voor een workshop voor jouw eigen groepje bij jou thuis.

Vooralsnog is er even een stop op losse aanmeldingen. Maar heb je een eigen groepje van 4, dan kun je een prive workshop boeken.

De info hierover vind je in de shop.

Overige cursussen en trainingen

Naast de basistrainingen en workshops worden er ook regelmatig verdiepingsklassen gegeven (door het hele land), en ook DõTERRA organiseert regelmatig een avond of dagtraining. Daarnaast zijn er ook diverse online trainingen die je helpen de oliën beter te begrijpen en gebruiken, of om er zelf mee te gaan werken en andere mee te inspireren. Uiteraard zullen we je hierover verder informeren nadat je bent gestart.