Symphony of the cells: het lichaam weer in balans

Symphony of the Cells
is een simpele en effectieve techniek
voor het (gelaagd) aanbrengen van essentiële oliën
waarmee het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

Een gezond lichaam is als een prachtige symfonie

Ons hele lichaam is normaal gesproken in balans.
Alles werkt met elkaar samen als in een prachtige symfonie.
(Dat noemen we ook wel homeostase).

Wanneer het even wat minder gaat, dan zorgt ons natuurlijke zelfherstellend vermogen dat deze balans weer hersteld wordt.
Als het goed is tenminste!
Helaas is ons lichaam tegenwoordig vaak niet vitaal genoeg meer om dit zonder hulp te kunnen.
Stress, in de breedste zin van het woord, is hiervan de belangrijkste oorzaak.

Symphony of the Cells (SOC) is een unieke en krachtige manier om het lichaam aan te zetten tot zelfgenezing en de homeostase te herstellen. Deze techniek werkt daardoor ondersteunend bij diverse aandoeningen.

De SOC is ontwikkeld door Boyd Truman, één van de topmensen van dōTERRA.
Bij deze techniek worden verschillende essentiële oliën op een bepaalde manier en in een vaste volgorde aangebracht op (voornamelijk) de rug en de voeten. Iedere olie heeft zijn eigen werking en functie voor organen, systemen en of aandoeningen. En gecombineerd zorgen de oliën voor ook nog eens voor extra synergie qua werking.

Er bestaan 19 verschillende combinaties, en elke combinatie van olien en volgorde richt zich op een specifiek lichaamssysteem (of op meerdere).
Daardoor kan deze techniek ondersteunen bij honderden gezondheidsuitdagingen.

De 10 lichaamssystemen zijn:

  • Hart en Bloedsomloop
  • Spijsverteringssysteem
  • Emotioneel- en Limbisch systeem
  • Hormonaal systeem
  • Immuunsysteem
  • Huid, haar en nagels
  • Zenuwstelsel
  • Longfunctiesysteem
  • Botten, spieren en gewrichten
  • Urineweg systeem
Mijn man is met liefde proefpersoon en fotomodel voor de SOC behandeling 🙂

Introductie behandelingen

Er bestaan ook 2 introductiebehandelingen – die overigens net zo effectief en fijn zijn als de reguliere protocollen. Het verschil zit in de gebruikte olien.
Bij de introductieprotocollen wordt gebruik gemaakt van een selectie uit de 10 olien uit de Home Essentials Kit. Per protocol een andere combinatie van 7 essentiële oliën en 1 neutrale basisolie.

Deze intro-protocollen zijn wat algemener qua werking.
Nummer 1 is meer gericht op de interne systemen (denk aan immuunsysteem, reinigen van het interne lichaam, spijsvertering, doorstroming, urinewegen, hart & bloedvaten), terwijl nummer 2 meer is gericht op de fysieke structuren (immuunsysteem, spierspanning, ademhalingssysteem, skelet, spieren, en bindweefsel.
Omdat bij deze introductieprotocollen andere olien worden ingezet, is de prijs voor deze 2 behandelingen ook iets voordeliger.

De behandeling

Deze bijzondere techniek activeert het zelfherstellend vermogen (gericht op verschillende lichaamssystemen) en brengt balans en harmonie in het lichaam terug. Ook kan dit doorwerken op mentaal en emotioneel vlak.
De behandeling zelf duurt ongeveer 15 tot 20 minuten waarna er ongeveer 10 minuten wordt gerust. Je ligt gedurende de behandeling (en de rust) op je buik op de massagetafel. De oliën worden aangebracht op de rug en voeten.

Een SoC-behandeling wordt vaak ervaren als een ontspannende massage, maar er wordt niet gemasseerd.
Na afloop kun je je bijvoorbeeld ontspannen of juist energiek voelen, afhankelijk van wat er in jouw lichaam gebeurt. Het is aan te bevelen om na afloop van de behandeling niet direct weer druk aan de slag te gaan, zodat de oliën nog even goed kunnen doorwerken in het lichaam en het effect zo groot mogelijk kan zijn. Ook adviseer ik je om na afloop voldoende water te drinken, zodat vrijkomende afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten.

De introductiebehandeling met diverse oliën alleen al is een cadeautje voor jezelf. Even écht genieten van tijd voor jezelf en je gezonde levensstijl ondersteunen. Dus ook als je geen specifieke klachten hebt, ben je van harte uitgenodigd de Symphony of the Cells te ervaren.

Vooraf bespreken we natuurlijk wat het doel van de sessie is en welke combinatie ik gebruik. Na afloop praten we nog even na met wat te drinken.

NB. Als het lichaam echt volledig uit balans is, of er zijn acute klachten, is het vaak raadzaam om deze behandeling enkele keren – met een tussenliggende periode van twee tot vier dagen – te herhalen. Voor ondersteuning van de gezonde lichaamsprocessen in het algemeen is 1-2 behandelingen per maand een prettige frequentie.

Daarom kan het ook fijn zijn om deze procedures zelf aan te leren. Hiervoor kun je een workshop voor 2 personen volgen, dus bijvoorbeeld met je partner of een vriendin.

Praktisch

De behandeling vindt plaats in mijn praktijk in Lelystad.

Houd rekening met 45 minuten tot een uur tijd in je agenda, en plan niet te veel actieve afspraken na afloop. Het fijnste is om de behandeling (en de oliën) nog even rustig te kunnen laten doorwerken.

Jouw investering voor een losse behandeling is € 49,-.
Een strippenkaart voor 5 behandelingen (te besteden binnen 6 maanden na aankoop) kost € 199,-

Een losse introductiebehandeling (intro 1 of 2) kost €39,-.
Een strippenkaart voor 5 intro-behandelingen (binnen 6 maanden na aankoop te besteden) kost € 169,-

Maak hieronder jouw keuze:

Symphony of the cells behandeling

Afspraak maken?

Koop via één van bovenstaande knoppen jouw keuze (losse behandeling of strippenkaart).

Ik neem zo snel mogelijk (maar uiterlijk binnen 72 uur) contact met je op voor het maken van een afspraak. Wil je sneller contact, schroom dan niet om mij te bellen of mailen.

Symphony of the Cells cadeau geven?

Wil je een behandeling of strippenkaart cadeau geven, geef dat dan bij je bestelling even aan of stuur me een bericht. Dan maak ik er uiteraard wat moois van! Dat kan als pdf die ik je per mail kan toesturen (gratis). Maar uiteraard kan dit ook als leuk pakketje met een kleinigheidje en mooi ingepakt (meerkosten hiervoor zijn € 5,-, ik stuur je dan een los betaalverzoek). Dit kun je dan bij me ophalen, of – tegen betaling van €4,95 verzendkosten – naar jou of de ontvanger laten verzenden. Bespreek gerust de mogelijkheden.

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met me op. Ik help je graag!

Naar de AromaTouch pagina >