Behandelingen met essentiële oliën

Bij Zichtbaar in je Kracht heb je de keuze uit twee behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van essentiële oliën. De AromaTouch™, ontwikkeld door dr. David Hill en de Symphony of the Cells ontwikkeld door Boyd Truman.

Beide ondersteunen het algeheel welzijn van en een gezonde balans in het lichaam, en toch zijn er verschillen. Beide voelen als een massage, maar zijn het eigenlijk niet…

De AromaTouch maakt gebruik van 8 essentiële oliën die met zachte ritmische bewegingen op de rug, hoofd, en voeten worden aangebracht. Het doel van de behandeling is het evenwicht in lichaam en geest te ondersteunen. Daarbij doorlopen we de volgende 4 stappen: stressreductie, ondersteuning immuunsysteem, verminderen ontstekingen en homeostase. De duur van de behandeling (de werkelijke ‘massage’) is ongeveer 20-25 minuten, maar reken op minimaal een uur voor de afspraak.

De Symhony of the Cells maakt gebruik van diverse oliën in verschillende combinaties / volgorde, en worden aangebracht op de rug en voeten. Deze behandeling is specifiek gericht op ondersteuning van verschillende lichaamssystemen en daarbij behorende klachten. Denk aan hormoonsysteem, ademhalingssysteem, hart en vaten, spieren en gewrichten, etc. De duur van deze behandeling (gelaagd aanbrengen van de oliën) is ongeveer 10 – 15 minuten, maar reken op minimaal 45 minuten voor een afspraak.

De Aromatouch™ is dus iets meer gericht op het geheel, terwijl de Symphony of the Cells gericht is op specifieke lichaamsprocessen en systemen. Beide bevorderen echter het algehele welzijn en zorgen voor een fijne ontspannende ervaring.

Kijk voor meer informatie over de behandelingen op de betreffende pagina’s. Daar kun je ook een losse behandeling of een strippenkaart aanschaffen.