DõTERRA oliën bestellen

DõTERRA essentiële olie en supplementen zijn niet in reguliere winkels te verkrijgen. Juist omdat pure oliën zo veel kunnen doen voor onze gezondheid, is goed advies en begeleiding noodzakelijk. In een winkel is dat vrijwel onmogelijk.

Naast mijn eigen ervaring en de ervaring van mijn klanten en van collega’s (in ons eigen team en van andere teams), volg ik regelmatig cursussen om mijn kennis van essentiële oliën bij te houden. Zodat ik jou het best mogelijk advies kan geven en kan begeleiden bij het gebruik van de olien.

Bestel je oliën via mij, dan kijken we samen naar wat het beste bij jou past. Voor welke (gezondheids)uitdagingen wil je de oliën bijvoorbeeld in zetten? Je ontvangt van te voren eventueel een sample om wat olietjes uit te kunnen proberen. Immers… iedereen reageert anders op een olie. Ik blijf je vraagbaak, en zal je ook na aankoop blijven informeren en begeleiden (tenzij je dat niet wilt, uiteraard).

Er zijn diverse mogelijkheden om DõTERRA oliën aan te schaffen.

  • Je kunt uiteraard gewoon wat losse flesjes voor de reguliere verkoopprijs aanschaffen.
  • Je kunt een kortingsaccount kopen (twv €24,50), waarmee je 1 jaar lang 25% korting op de producten van DõTERRA ontvangt (je wordt als het ware klant met korting, oftewel groothandelsklant). En dan natuurlijk de oliën die je wenst daarbij uitkiezen, waarbij je direct de 25% korting op de reguliere prijs ontvangt.
  • Je kunt een startpakket aanschaffen, waar diverse essentiële oliën in zitten, soms ook een diffuser, én het kortingsaccount. Zo’n pakket is altijd nóg voordeliger dan een account plus de losse oliën (met 25% korting) die in het pakket zitten. En daarna heb je 1 jaar lang 25 % korting op de producten.

Samen kijken we wat het beste past bij jouw behoeften!

Heb je interesse in het aanschaffen van oliën, schroom dan ook niet om contact op te nemen, zodat we samen kunnen kijken wat voor jou het beste en het voordeligste is.
Wil je direct, zonder verder voorafgaand advies, iets bestellen, dan kan dat hier.