Waarom DõTERRA

Er zijn heel veel merken essentiële oliën op de markt.
Waarom zou je kiezen voor DõTerra?

Ik werk met de oliën van DōTERRA, die bekend staan om hun hoge therapeutische waarde.
Deze oliën zijn 100% natuurlijk, dat wil zeggen dat er niks anders in het flesje zit dan de pure olie van de plant die op het flesje vermeld is. De planten, bomen en grassen groeien op een voor hen optimale plaats, waardoor hun kracht (potentie) optimaal is.

Daarnaast werkt DõTERRA rechtstreeks samen met de boeren en lokale inwoners, die van generatie op generatie de kennis van deze planten, de wijze van oogsten het hoe de olie te winnen uit de plantdelen. Door deze samenwerking, en de vele controle en testmomenten gedurende het proces, is de kwaliteit en zuiverheid van de essentiële oliën gegarandeerd. Er is geen sprake van tussenhandel, waardoor we er zeker van kunnen zijn dat de olie niet is veranderd, verdund of er iets aan is toegevoegd. Kortom, waardoor ze werkelijk 100% puur zijn.

Deze pure oliën worden door “Wellness Advocates” over de heel wereld geadviseerd en verkocht. Deze oliën zijn zo zuiver, en werken zo enorm krachtig, dat het belangrijk is te weten wat je doet, of dat je je (zeker in het begin) laat begeleiden bij het gebruik ervan. De Wellness Advocates worden dan ook regelmatig getraind in het gebruik van essentiële oliën.

DōTERRA betekent letterlijk “Geschenk van de aarde”.

Een klein kijkje achter dit mooie bedrijf.
Want het zijn niet alleen de oliën… die magisch zijn!

Er zijn zoals gezegd heel veel merken essentiële olie op de markt.
Dus zorg dat je exact WEET wat er in jouw flesje zit als je geen oliën van DōTERRA gebruikt. Het kan namelijk wel eens voorkomen dat als oliën niet getest worden er maar maximaal 3% essentiële olie in je flesje zit en de rest is opgevuld met vulstoffen of soms zelfs synthetische middelen. De voorwaarden om marketingkreten zoals ‘100% biologisch’ of ‘Puur Natuurlijk’ te mogen gebruiken, zijn best heel soepel in de wereld. Maar dit betekent nog steeds niet dat jouw olie echt zuivere olie is!
Lees hier waar je onder andere op kunt letten als je een olie koopt.


Onderzoek dus WAAR jouw olie vandaan komt!

DōTERRA is daar 100% transparant in: onderop het flesje staat een code die je in kunt vullen op www.sourcetoyou.com en dan zie je precies waar jouw olie vandaan komt en hoe die getest is.

Deze oliën dragen het keurmerk CPTG, Certified Tested Pure Grade. Dat houdt in dat ze uit en te na getest zijn. Op hun micro-samenstelling, op eventuele vervuiling, op… DõTERRA test de olie (en elke batch opnieuw om steeds dezelfde kwaliteit te kunnen leveren) zeer uitgebreid. En is daarin het enige bedrijf in haar soort. Hier vind je alles over de >> CTPG testprocedures << uitgelegd.