Over Miranda

Levensgenieter, rasoptimist, natuurmens.

Samen met mijn lief René woon ik in Lelystad. Ik hou van fotograferen, sushi en chocolade, lezen en Portugal. Ooit heb ik (arbeids- en organisatie) psychologie gestudeerd, en diverse opleidingen op coaching en persoonlijke ontwikkelingsgebied gevolgd. Er zit een heel mooi pakketje in m’n rugzak, om het maar zo te zeggen.

Ik hou van dingen onderzoeken, dingen uitzoeken en dingen uitproberen. Ik geloof dat er meer is dan we kunnen zien, en maak daar ook graag gebruik van. Ik probeer dan ook zo veel mogelijk gebruik te maken van mijn intuïtie en mijn talenten.
Heerlijk vind ik het om anderen dingen uit te leggen, of mijn licht op situaties of uitdagingen te laten schijnen. Vroeger wilde ik juf of maatschappelijk werkster worden. Daarom coach ik nu met heel veel plezier ondernemende vrouwen en geef ik o.a. workshops. En ondersteun ik anderen in het gebruik van en het werken met de essentiële oliën. Dat maakt me blij!

Sinds 2018 heb ik de essentiële oliën (en aanverwante producten) van DõTERRA ontdekt. Ze hebben mij al veel gebracht, en ik wil ze graag delen met jou en en iedereen die ervan wil horen. Want ze kunnen zo veel moois doen voor ieders gezondheid en levensstijl. Met elke druppel de wereld een stukje mooier maken…

Zelf gebruik ik de oliën natuurlijk volop. Elke dag start en eindig ik met oliën, en tussendoor pak ik wat ik voel te kunnen gebruiken. Of waar ik echt behoefte aan heb natuurlijk.
Zo heb ik een aantal oude emoties verzacht en verwerkt, m’n ‘altijd-op-de-loer-liggende’ burn-out onder controle, een wespensteek behandeld, hoofdpijntjes, buikpijn en rugpijn verlicht of verholpen, luizen van m’n tuinbonen op een natuurlijke manier tegengegaan, verlichting gebracht in mijn opvliegers, m’n slaap verbeterd, en nog meer… 
In de blogs meer over hoe ik de oliën in zet voor mijzelf en mijn klanten.  

Meer weten? Neem dan gerust contact met me op.
Ik leer je graag kennen!

Zichtbaar in je kracht met Essentiele olien op het Happy Life event