30 dagen detox, aan de slag!

In 30 dagen op een zachte manier je lichaam reinigen… een fijne start voor de lente.

Al kan dit uiteraard op elk moment in het jaar!

Maar waarom zou je dat doen? Je leest dit en meer in dit blog.

In het voorjaar van 2024 ga ik uiteraard mijn gezondheid weer een extra boost geven. Voor mij belangrijk, omdat ik wil afvallen en meer energie zou willen hebben. En ik doe dit niet alleen….

Doe je ook mee met de lenteschoonmaak van je lichaam en geest?
De lente is begonnen, heerlijk om steeds meer buiten te zijn, en vol energie de ‘winterslaap’ achter ons te laten. Zo voelt het voor mij in ieder geval!

Dit is een mooi moment om lichaam en geest weer even flink te reinigen met een zachte detox. Ik zeg expres ‘zachte’, want in dit geval hebben we het over een 30 daags programma met supplementen, essentiele olien en natuurlijk wat kleine aanpassingen aan onze levensstijl. Meer lees je in het blog.
Het programma duurt 30 dagen. Eerst 10 dagen ‘voorbereiding van het lichaam’, dan 10 dagen reinigen, dan 10 dagen herstellen.

En tegelijkertijd maken we ook wat ruimte in ons hoofd… en wie weet wat er nog meer voor moois mag ontstaan? Want mijn focus is uiteraard meer dan fysiek, juist het emotionele en mentale heeft mijn passie. Dus die nemen we ook fijn mee in deze maand

We starten op 15 april met 30 dagen ontgiften, reinigen en weer opbouwen.
Voor mij zijn mijn doelen om mijn afslanken weer een boost te geven en meer energie te krijgen om de dingen te doen die ik wil doen.

Natuurlijk zou het gaaf zijn om dit met meer gelijkgestemden te doen. Daarom is er een Facebookgroep waarin we – laagdremepelig – tips delen, receptjes, achtergrondinformatie en nog meer. Waarin we kunnen delen wat we ervaren, waar we tegenaan lopen of elkaar tips en steun geven.

De basis van dit programma is het Cleanse & Restore pakket aangevuld met 2 olietjes (alles van het merk dõTERRA). Als je nog geen account hebt, dan kun je dit pakket via de linkjes hieronder aanschaffen. Heb je al wel een account, dan bestel je het pakket uiteraard daar.

Doe je mee?
Dan gaan we samen op weg naar een gezonde start van de lente… waarbij we vooral ook lief zijn voor ons zelf!
Ik heb er zin in, laat die lichte lente maar beginnen!

Meedoen?

Wil je ook meedoen, dan kun je je hier aanmelden bij de facebookgroep

.

Dit is de oude samenstelling van het pakket. Het nieuwe pakket bevat ZenGest softgels ipv Zendocrine (wholefood) complex en geen Lemon of MetaPWR. Dit omdat de Zendocrine Complex niet altijd leverbaar is, en de olien een ander btw percentage hebben dan alle supplementen, waardoor het hele pakket anders veel duurder zou zijn.
Als nieuwe klant krijg je van mij ook een handig handboek cadeau waarin je alles over de essentiele olien en het gebruik ervan kunt opzoeken, en diverse handige andere cadeautjes.

Het cleanse & restore pakket inclusief de lemon en MetaPWR olie koop je gemakkelijk hier. De vegan variant hier.
Dan ontvang je meteen een gratis account, waarmee je gedurende een jaar lang 25% korting krijgt op je aankopen bij dõTERRA. Uiteraard neem ik snel contact met je op om je verder op weg te helpen, je meer te leren over het geruik van essentiele olien (als je dat wilt) en voor de beloofde cadeautjes!

WIl je meer weten voor je ergens aan begint, stuur me dan een mail of bericht via social media. Ik help je graag verder op weg!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *