30 dagen detox

In 30 dagen op een zachte manier je lichaam reinigen… een fijne start voor de lente.

Al kan dit uiteraard op elk moment in het jaar!

Maar waarom zou je dat doen? Je leest het in dit blog.

In het voorjaar van 2023 ga ik uiteraard mijn gezondheid weer een extra boost geven. Voor mij belangrijk, omdat ik wil afvallen en meer energie zou willen hebben.

Dit keer bedacht ik dat het leuk zou zijn om dat met een groepje te gaan doen. Zodat ik mezelf en anderen extra kan inspireren met tips en ideeen. En zodat we elkaar ook kunnen steunen, mocht dat nodig zijn.

Op mijn socials schreef ik dan ook dit bericht:

Doe je mee met de lenteschoonmaak van je lichaam en geest?
Binnenkort is het lente, heerlijk om steeds meer buiten te zijn, en vol energie de ‘winterslaap’ achter ons te laten. Zo voelt het voor mij in ieder geval!

Dit is een mooi moment om lichaam en geest weer even flink te reinigen met een zachte detox. Ik zeg expres ‘zachte’, want in dit geval hebben we het over een 30 daags programma met supplementen, essentiele olien en natuurlijk wat kleine aanpassingen aan onze levensstijl.
Eerst 10 dagen ‘voorbereiding van het lichaam’, dan 10 dagen reinigen, dan 10 dagen herstellen.

En tegelijkertijd maken we ook wat ruimte in ons hoofd… en wie weet wat er nog meer voor moois mag ontstaan? Want mijn focus is uiteraard meer dan fysiek, juist het emotionele en mentale heeft mijn passie. Dus die nemen we ook fijn mee in deze maand

Ik start zelf op 27 maart met mijn maandje ontgiften, reinigen en weer opbouwen. Zodat ik mijn afslanken weer een boost kan geven en meer energie heb om de dingen te doen die ik wil doen.

Natuurlijk zou het gaaf zijn om dit met meer gelijkgestemden te doen. Daarom ga ik op facebook een groep starten waarin ik – laagdremepelig – tips deel, receptjes geef en nog meer. Waarin we kunnen delen wat we ervaren, waar we tegenaan lopen of elkaar tips en steun geven. Natuurlijk zal ik er hier op dit account ook af en toe aandacht aan besteden, maar de echte actie zal in de facebookgroep gedeeld worden.

De basis van dit programma is het Cleanse & Restore pakket. Als je nog geen account hebt, dan kun je dit pakket via de 30 dagen detox pagina (linkinbio) aanschaffen. Heb je al wel een account, dan bestel je het pakket uiteraard daar.
De link naar de facebookgroep deel ik ook op die pagina!

Doe je mee, laat het dan hieronder weten.
Dan gaan we samen op weg naar een gezonde start van de lente… waarbij we vooral ook lief zijn voor ons zelf!
Ik heb er zin in, laat die lichte lente maar beginnen!

Wil je ook meedoen, dan kun je je hier aanmelden bij de facebookgroep

.

Dit is de oude samenstelling van het pakket. Het nieuwe pakket bevat ZenGest softgels ipv Zendocrine (wholefood) complex en geen Lemon. Maar die…. krijg je van mij cadeau als je dit pakket bestelt als nieuwe klant! Dit omdat de Zendocrine Complex niet altijd leverbaar is, en de lemon een ander btw percentage heeft dan alle supplementen, waardoor het hele pakket anders veel duurder zou zijn.

Het cleanse & restore pakket inclusief de lemon olie koop je gemakkelijk > hier <.
Dan ontvang je meteen een gratis account, waarmee je gedurende een jaar lang 25% korting krijgt op je aankopen bij dõTERRA. Uiteraard neem ik snel contact met je op om je verder op weg te helpen, je meer te leren over het geruik van essentiele olien (als je dat wilt) en met nog wat cadeautjes!

Een wat andere blog dan anders, maar toch.

WIl je meer weten voor je ergens aan begint, stuur me dan een mail of bericht via social media. Ik help je graag verder op weg!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *