Mijn ‘eerste’ essentiële olie-ervaring

Hoe het begon….  

Ik zat in de kring bij een informatie avond. Inmiddels al een jaar of 4 geleden. En oh, wat voelde ik me in die tijd ellendig.  

M’n leven stond op z’n kop en heel veel emoties streden om het hardst. Elke dag deed ik mijn best stapjes te zetten. Want ja, ik moest verder, dus greep ik deze bijeenkomst aan om eens kennis te maken met oliën van het bedrijf wat ik regelmatig bij vrienden zag langs komen op Facebook.  

Ik wist dat het MLM was, maar daar heb ik goede ervaringen mee. En ik ben fan van een natuurlijke leefstijl, dus dat zat ook wel goed. Maar ik onderschatte de kracht van deze producten…  

Tijdens deze avond leerden we de basis over een aantal essentiële oliën. En elke olie ging uiteraard rond, zodat we konden ruiken, proeven en voelen. Leuk, lekker, fijne geuren… Tot ik de Balance onder mijn neus hield…

Ik brak… ik kon me niet meer groot houden. Doen alsof het goed ging. De tranen stroomden over mn wangen en even kon ik niet anders dan volop huilen. Tot het langzaam weer rustig werd. En ik de Balance nog een keer rook (en in mn nek mocht ‘smeren’). Oh wat voelde dat fijn… wat gaf dat een rust. Alsof ik weer echt bij mezelf mocht landen…  

Natuurlijk kocht ik een flesje Balance om elke dag te gaan gebruiken. Maar ondanks dat ik DõTerra een super bedrijf vond en ik MLM een fijne manier van vermarkten vond… no way dat ik me toen inschreef als ‘klant met korting’, laat staan dat ik er anderen mee wilde inspireren. Ik was er nog niet klaar voor. Dat duurde nog zo’n 2 jaar…  

En nu… kan ik niet meer zonder die heerlijke flesjes!
Trouwens, Balance is nog steeds één van m’n meest favoriete olietjes.

1 gedachte over “Mijn ‘eerste’ essentiële olie-ervaring”

  1. Pingback: Omgaan met de uitdagingen die het leven ons biedt - Zichtbaar in je kracht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *